INTERACTIEVE WEBDESIGN

VOOR EEN SUCCESVOLLE TOEKOMST

Een interactieve website

Een interactieve website is een website die verder gaat dan het plaatsen van foto’s, teksten en links. Een interactieve website nodigt tot meer interactie met de bezoeker uit. Tegenwoordig voegen slimme webdesigners interactieve en geanimeerde elementen, zoals zweefelementen, audio- of videomedia, scrollende interacties en meer, toe aan hun websites want uit onderzoek is gebleken dat een interactieve website meer bezoekers aantrekt en bezoekers blijven actiever en langer op een website. Onderaan deze pagina treft u een aantal voorbeelden van interactieve elementen.   

Website

Bij Web Nederland verwerken we altijd interactieve elementen binnen een website zodat bezoekers langer op de website blijven. Een mooie, goedwerkende en snelle website verkoopt veel beter en dit willen wij uiteraard voor onze klanten. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze klanten goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines en dit doen wij door bijvoorbeeld de website aan te melden bij de belangrijkste Google diensten zoals Google Mijn bedrijf, Google Search Console en Google maps. Ook doen we onderzoek naar welke zoekwoorden het meest effectief zijn voor een goede vindbaarheid binnen de zoekmachines.

Web Nederland Bloem

VOORBEELDEN INTERACTIVITEIT

VOORBEELD 1 

SROLL IN & UIT

auto

BESCHRIJVING


Wanneer een gebruiker naar beneden scrolt komt er een element tevoorschijn en verdwijnt weer zoals te zien bij het autootje hierboven.  

VOORBEELD 2

DE FLIP-EFFECT 

BLOEMEN

BOEKETTEN

Bekijk hier al onze boeketten
Klik Hier

PLANTEN

Kunststof planten

Koop nu uw planten online
Klik Hier

HUISDECORATIE

DECORATIE

Bekijk hier onze huisdecoratie
Klik Hier

VAZEN

Vazen

Geef je bloemen een mooi plekje met de vazen van Raïs
Klik Hier

Workshop

BLOEMSCHIKKEN

Voor een gezellige middag of avond!
Klik Hier

BESCHRIJVING

Bovenstaande plaatjes hebben 2 kanten. Wanneer we met de muis over de plaatjes bewegen dan verschijn de andere kant van het plaatje. Elk plaatje wordt op een andere wijze omgedraaid.   

VOORBEELD 3

HOVER EFFECT

BESCHRIJVING

Door met de muis over de artikelen te gaan zien we een transitie van de artikelen. In plaats van artikelen te gebruiken zou het natuurlijk ook mogelijk zijn om foto’s van uw kantoor of u zelf te gebruiken.

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR!

© 2016 | WEB NEDERLAND IS ONDERDEEL VAN INPRESS NL | INFO@WEBNEDERLAND.NL | ALGEMENE VOORWAARDEN