Search Engine Optimization

SEO noemen we in het Nederlands zoekmachine optimalisatie

SEO

SEO is een methode om uw digitale zichtbaarheid te vergroten binnen Google en andere zoekmachines. Een goed uitgevoerde SEO-optimalisatie op basis van trefwoordanalyse resulteert in relevante en winstgevende verkeer naar uw website. Zoekmachine optimalisatie is een duurzame en efficiënte online marketing tactiek. Een hoge positie binnen een zoekmachine levert al snel tientalen tot honderden bezoekers per dag.

SEO WEBTEKSTEN

Wanneer u uw eigen seo webteksten wilt schrijven maar hier simpelweg geen tijd voor heeft of niet zo goed weet hoe een goede seo tekst te bereiken dan helpen wij u hier graag mee. Sterke webteksten binnen uw website is een belangrijke element binnen uw website want dit bepaald ook hoelang bezoekers op uw website blijven. Als u toch besluit om u eigen webteksten te schrijven bekijk hieronder dan onze stappenplan voor het schrijven van een goede webtekst. 

seo

DENK NIET AAN ZOEKMACHINES

Bij het schrijven van SEO webteksten is het verleidelijk om meteen de keywords te noteren en na te denken over de meta-description maar dit zijn zaken voor een later stadium. In beginsel zal nagedacht moeten worden over het doel en de doelgroep van de website. Het is ook nuttig om na te denken over hoeveel knoppen u wilt waarbij een grove schets gemaakt wordt. Door hier eerst goed over na te denken zullen uw teksten betere teksten worden die aanslaan bij lezers en dit is weer goed voor uw SEO want uw website zal dan worden gedeeld.   

seo

BEPAAL ZOEKWOORDEN

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen intikken in zoekmachines. Bij SEO webteksten verwerk je zoekwoorden strategisch in de webteksten. De snelste manier om zelf zoekwoorden te vinden is in Google Suggest. Typ een term in Google en de zoekmachine vult hem dan aan met veelgebruikte suggesties. De suggesties zouden gebruikt kunnen worden binnen uw webteksten. 

seo

schrijf een keigoede tekst

Doordat de zoekwoorden eerst zijn opgezocht kan er rekening gehouden worden met de gedachtegang van uw doelgroep. Met deze kennis in uw achterhoofd weet u veel beter hoe uw alinea opbouw zou moeten worden. Een goede alinea bestaat uit een een kernzin en uit een uitwerking van de kernzin in de overige zinnen. Probeer de webteksten zo beknopt mogelijk te houden.

seo

Nu is de zoekmachine aan de beurt

De teksten zijn geschreven en nu kunt u beginnen aan SEO optimalisatie. Ten eerste is het belangrijk dat de paginatitel van uw website een zoekwoord is want dan snapt de zoekmachine meteen waarover uw website gaat. Ten tweede is het belangrijk dat de zogenoemde meta-description kort en krachtig omschreven wordt. Een meta-description telt voor de SEO niet mee maar deze kan wel worden beschouwd als een advertentie bij de resultatenpagina. Ten derde is het belangrijk om zoekwoorden in de url te plaatsen want zo maakt u de zoekmachine duidelijk waar een pagina over gaat:

google

Verder is het belangrijk dat u in de teksten van uw home-pagina en de knoppen van heel de website zoveel mogelijk belangrijke zoekwoorden verwerkt. Tevens is het belangrijk dat de foto’s die u voor uw website wilt gebruiken een duidelijke naam of een zoekwoord heeft. 

seo

Dit doet delen

Een website die tekstueel sterk is, er grafisch goed en betrouwbaar uitziet tevens probleemloos werkt doet delen via social media en andere websites. Hoe meer bezoekers er op uw website klikken hoe hoger deze binnen de zoekmachines komt te staan. Wij helpen u graag om dit te bereiken!    

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR!

© 2016 | WEB NEDERLAND IS ONDERDEEL VAN INPRESS NL | INFO@WEBNEDERLAND.NL | ALGEMENE VOORWAARDEN